Sunday, February 25, 2007

3 day course in PJ

comelnyer Atisha...ank my bro


hehehe...arini gigih nak hapdet dlm bhs omputih but rs teruk sgt ayat2 aku nih, maka x jadi ler. so ptg ni ni kene rush p KL or lebih tepat lg PJ tmpt kursus iteww. ni bagasi balik kg (kalo rajin nak wat entry psl nii) baru abis clear dah nak jalan lagi...penat ahh. anyway x p rs rugi plokk. kene setel keje2 arinih gak...next week very the bz.


k ahh...mls arr nok taip. bos pun nampak bz semacam jer...ape dia buat toh.
ahaks..

2 comments:

goboklama said...

awak kena tag! come see my blog

goboklama said...

eh,jgn.lupa hantar alamat ke gobok_lama@yahoo.com ye! nak hntar adiah nih.