Thursday, February 8, 2007

si BUTA

Semalam or dlm bhs org cni ckp kemaring ade program si BUTA. hehehe dah elok celik kau suh org jadi buta plak yer..ahaks. ini bukan main saje2 noks, main ada maknaaa. sape yg bermain nih? of kos la bukan aku...pesal aku ni urusetia beb. tapi x syok sgt sbb mase nih aku dah start berair idung, bdn pon dah stat panas...selsema wehh. but neway aku ikut jelah...jadik urusetia ni bukan susah pon..erkk tapi ade gak part panjat2 bukit tuh, berpeluh satu bdn. huh slim river sket bdn nih.
tapi lom mencabar sgt laei kos just panjat bukit2 rendah jer..huhu sabtu nih baru mencabar sket. sume kene panjat bukit kat Kijal...ahaks yg terkenal dgn signboard AWAS LEMANG iteww *sesungguhnye lemang itu dlm buluh...hrp maklum! nantilah sunday ini bole la citer ape2 aje yg patut *mcm ler ramai ngat peminat...kekeke over itu bagus kannn. ade 256 orang peserta P&P ler...and me of kos la jaga wanita2. hehe nak mati jaga yg lelaki?? ade tuh jalan tangan meraba-raba..mcm buta betol laa *cett over kann
tepat kul 5.00 ptg sume turun kumpul kat pdg bola. tapi ade gak yg lambat....alahai lenggang kangkung gtu.

then ade taklimat sket daripada chip inaction, mr. sukiyaki pasal peraturan aktiviti si BUTA iteww.

sume kusuk je dgr taklimat...ehem2 profesional kannn

dah halfway dah nii...lps checkpoint pertama dah. so si BUTA dah change place with si CELIK



inilah orang kata, sahabat sejati dalam susah mahupun senang...gtu

3 comments:

aril... said...

camnola jadi orang buta kan...mesti best ada org tolong pegang2 kan...ahakss...

goboklama said...

eeiii..ramainyer kengkawan. Seronotnyer!!..

gina marna said...

aril ~ besh la kut...jln berpimpin tgn...nak langkah longkang pun org angkatkan kaki...hehe

qist ~ mmg ramai...seronot & penatz