Sunday, September 16, 2007

Salam Ramadhan

wahhh...betapa kesibukan sampai x sempat buat entry Ramadhan..hehe mcm le org duk tunggu entry kite. anyway hari yg ke 4 ni baru sempat nak hapdet..so dah byk gak la cerita aku dan Ramadhan tahun ini. tak seronok sgt sbbnye hari pertama dah x leh pose..huhu. yang seronoknye 2 kali bangun sahur papa dah siap masak..hehehe apekende punye bini ntah niii...x leh wat menantu betol laaa..kan...hehehe.

aku harap 2 or 3 days lagi aku akan sama-sama berpuasa dgn sumer org..barulah nikmat tu terasa. dan untuk semua org yg aku gelar sahabat seperjuangan di alam maya blog ini, harap mohon ampun maaf zahir dan batin kerana...

Seribu senyuman
belum tentu menawan hati
satu jelingan
sudah cukup menimbulkan rasa benci
membina mengambil masa
meruntuh sekelip mata

2 comments:

goboklama said...

alalalalaaaaa,baiknya hubby u!! Sama2lah kita mmbuat yg trbaik di bulan ramadhan ini ye Gina? :)

gina marna said...

baik ade maknaa..hehe. insyaallah kita akan buat yg terbaik & lebih baik lagi..yess