Sunday, March 21, 2010

dah Beli

dah beli henpon baru...huhuhu pilihan hati aku mestilah sony ericsson tp wat time ni aku beli je mane yg mampu...bukan x dok pitih...tp pitih yg ade tu byk lg mende nak buat selain beli henpon...emmm cam shopping ker, mkn kfc ker, mkn kfc lagi ker, mkn ikan bakar kat tanjung lumpo ker...hehehhee alasan sgt kukuh okey.

aku beli model CSL jew dulu...huhuhu tah2 sampai ke sudoh paka hok ni jer...hihi. gambo lupe nok snap...tp aku beli 2 sekaligus. huyoooo....1 aku bagi kat papa laaa. kirenye tepon kite org kembor gtu...auwww romantik jap rase. cehhhh. sebenonyer mmg aku plan nok beli utk papa tp bulan 5 ni sempena besday dia & our anniversary, tp doh beli awal2 ni pon kire aci la kan...hahaha org kate early besday present gtu. boh sajelahhhh.

....ermmm and sempena anniversary bulan 5 ni gak aku tgh pk2 nak wat kontes or giveaway gtu...tp kat belog ser agi. tgh cari idea & adiah niii :). hmmmmmmmmmmmmmm

5 comments:

~aSHa~ said...

aler romantik ala2 jentik...ehehee

owh ada dua...tahniah dear jadi geng CSL..

TokNabe said...

Dua sekali beli, dua2 sama kaler ke? lepas ni buat bunyi call in yg sama...baru gempak.

gina marna said...

sha ~ kite geng kan...kan..hihi

Tok ~ yup...same kaler...same ringtone...ngehehe pahtu mule la gelaboh x tau hok sape :)

@juera said...

wah2 best2..bos kita pon dh bli henpon nokia E72..smart tgok..org ilang tepon cool je bli tepon mhl2..kite..hmmm..pah ceroh la nok pkai branded gitu..huhu..sad2..owh no!!miahahaha

gina marna said...

adik mai ~ bos awok x per laaa...dia menteri kewangan kat opis...akak ni tahap symp jer...x mampu...huhhuhuhuhuuu...nak suh bos akak sponser bluberry sutir ok gok kan ...hehehe :)