Sunday, December 6, 2009

dAh dapat & bAs barU

yup dah dapat adiahh tuuu...time kacehh nOjj

dah memodelkan diri dgn rantai itu...comeiinyerr (rantai tu laa..huhu)


bOs tgh potong3..riben dpn bas baru


yezza ade pulut kuning lagik...telur kaler pink & ijau tuu x tahan aku wehh


selepas itu kami konvoi keliling bandar Taxes dgn bas ituu...besh ooo tp pening sbb bau kuat sgt..cehh

4 comments:

~aSHa~ said...

wah express pantas...eheheh ada gambo aku di dlm blog ni..muka tak nampak baju je....walau tuan punye baju tidak terlihat wajahnye..aniwei tima kaceh la byk2...sbb tlg siarkan gambo yg CUN ni..ehehehehe....

oh ye lupa plak..tahniah tekaan menjadi...harap tekaan tuk berita harian malatops ye kak...

p/s tak pasan plak ada entry2 baru..ingat yg teka2 tu je the latest..rupanye ada update...kat blog sy tak naik list update....

gina marna said...

biase la kite naik monoreiiii...keh3 igt nak wat contest siapakah gerangan jelitawan tudung pink tuh...ahaks gempak sket kan ;).

tenkiu2...x puah ati betol dgn berita harian nih...ish3 x per kite cube lagi dan lagi dan lagi...

tulah psl...nape update list tu x update yek...?

@juera said...

glamer weh troli emas ambe...hehe..

gina marna said...

Mai...hehehe troli mu mmg glemer