Wednesday, April 4, 2007

Tak Sangke

Tak sangke buah cempedak jadi nangke...ahaks

Semalam aku ade kate, terjadi seswatu masa aku p seminar di KT last week. yup terjadi seswatu yg tak aku sangka-sangka. rase menyesal pon ader pastuh...tapi skrg aku wat dekkkk jer ahh. mls nak pk weh..mslh aku yg sedia ade pon dah setimbun. hmmmmmm...anyway kerana gatai tgn nih nak menaip arinih, so aku kene citer jugak *matilaaa perasan ade org heran...hehe


alkisahnyer..aku p seminar arituh kan bertiga, 2 pompuan sorang lelaki. lelaki nih or we can call him pakcik nih semenjak 2 menjak ni aku akui lah mmg agak rapat dgn dia...rapat pasal keje beb. selalu gak la dia banjer aku makan *dia tau aku kuat makan nih...hehe rakusten betol. so nak dijadikan story, malam pertama tuh aku pon kuar dinner dgn dia gak la becoz papa belom dtg & kawan aku yg lg sorang pompuan nih lom sampai. masa tuh aku dah rs lain macam jer pakcik ni punye ayat2 dia *matilaaaaaaa bahasa berbunge-bunge. pastu balik jer ke hotel, masa aku nak turun dr kete terus dia hulur tangan..aku pon ckp ler "encik XX, nape nih???" *hehe plastik betol..aku tak sambut trus aku turun katup pintu kuat2. eeeeeee buang tebiat gamaknyer pakcik nih...dlm ati aku ler cakap gtu.

pastu dia kuar kete ckp kat aku "sampai hati u yer...tak sambut tangan i". geram gak rase nih tp aku tahan jer..pastu aku p lepak kat reception sambil2 nunggu shbt aku yg lom sampai itu. pakcik ni plak p kat restoren/cafe otel tuh duk tgk org nyanyi. sempat gak dia sms aku suh join dia...aku cakap jap arr, tunggu mrs. YY ni mai dulu. lps kawan aku si mrs. YY ni mai, dah masuk bilik baru aku p join pakcik ni kat restoren. bukan aku p pasal dia ajak, tp sbb aku mmg boring giler, x leh tdo...pastu lak aku mmg gile karaoke skang nih...hehehe meroyanz. so mlm tuh sempat la aku mensumbangkan 2 lagu duet dgn sessionist (ntah tul x nih) yg suarenye ala-ala David alleycats. pastuh...kul 1 pagi masuk tdo beb...gilo apo bini org nih kan.


Esoknyer aku, pakcik & mrs. YY p seminar same2...on the way tuh sempat dia tanya aku papa nak mai bile, aku dgn selamba jawab ler papa nak mai mlm tuh jugak *matilaaa taktik nak lari. rupenye bile dia dgr camtuh, dia majuk dgn aku...cesss x kosser mak layan. so lps seminar petang tuh dia ckp nak baliklah, org kat opis asik kol...so kami berdua nih percaya laa. bile dgr dia ckp gitu aku pon call ler papa suh mai cpt, mlm tuh kene mai trus kat otel..kalo x papa mmg rancangnye nak mai Khamis tu jer pastu trus kami chow ke kg le.

so..petangnyer nak jadik cerite mengong aku pon ikut pakcik nih gi minum2 & makan ikan celup tepung kat Pantai Teluk Tapang. aku nih cam biase la suke wat bodo jer, waima aku leh rase dah pakcik ni ade ati kat aku *matilaaa perasaan sajor. after mkn2 & minum2...lepak le kat tepi pantai nih. aku cam biase la berlagak jadik tourist asik amik gambo jer keje wehh. pakcik ni plak p duduk kat atas satu batang balak hanyut...ermm klasik betol. dia ajak aku duk sebelah dia, tp aku refused aku duk jauh gak....malu weh kat org2 duk mancing tuh.



oklah dipendekkan citer...mule2 dia ckp terasa dgn aku psl segala tindak-tanduk aku yg bolayan dia tuh. pastuh rupenye dia majuk dgn aku sbb tuh dia nak balik awal, bukan psl bos duk kelui dia..cesss. then dia pon mule la meluahkan perasaannyer...yg paling aku x leh lupe dia cakap "G, u ingatlah hari ni sepanjang hidup u bahawa ade seorang lelaki tua yg mencintai u" *nak nanges ker nak gelok nih??? aku tak rase aper...sedar2 aku duk gelok jer *kijamkah akuu.

cut lagik...pastu dia anta aku balik otel..yg sadisnyer on the way tuh dia nangis beb. aiyoooooooooooo mase tuh aku terkedu abis. tak sangka sungguh!! aku rs pakcik nih ade middle age crissis kut. dia ckp nak menjauhkan diri dari aku...buleh blah la sbb aku wat selambe jer. dah satu opis nih kan, x malu ker. adoiiiiii itulah kisah kesiyal aku di KT.

semalam aku sempat tanya pakcik nih, "saya nih penggoda ker sampai cik XX jadi gni??" *plastik x aku...hehe. pastu dia jawab "u ni lebih dari tuh" *cesss ni rs nak carut org nih. aku ngaku mmg aku bukan pompuan yg baik sgt pon...tapi kalo dgn pakcik nih mmg x sampai ati beb, dah ler tua, satu opis lak dgn aku. org cakap jgn masuk taik dlm periuk nasik sendiri kann. ni lah bahana suke sgt berkawan dgn jantanz...ntahler gina marna wehh suke sgt cari pasal dekpongs. huhu..

16 comments:

-kEn- said...

minta selisih dari jadi madu kak gina

Lee Novotny said...

Betoi tuh, mmg nampak sgt mid life crisis..tapi pokcik ni nikoh ke dok lagi nih??? Mok kongfiuh lah!

BUT if he respects u as a friend and a colleague, he will ensure he won't be so much of gatal gatal with u ols.. he should know by now yg u ols dinch taste kat dia!

gina marna said...

hai lee...lupe nok citer awai2. pakcik ni ade 1 wife & 3 kids. anak yg sulung tgh study kat ipta...yg bongsu pun dah 17 thn.

mmg tul laaa kite dinch taste kat pakcik nih or sume lelaki2 miangs kat opis nih...pengakuan x plastik nih tau..hehe

-kEn- said...

kak gina,
maksud i, kak gina minta2 la selisih dr madu2 ni

gina marna said...

ken ~ lorr...silap fhm daa..ehe akak nih blur skett kekdg tuh.

yelah mintak selisih dr bermadu tp bkn menolak ketentuan Allah...dlm famili akak nih ramai gak yg bermadu, my mom pun sama.

-kEn- said...

tu la...kalau dh jodoh nk buat camne kan

aril... said...

hahaha...jaga2 gina ulat bulu tua sudah naik daun tuh...bahaya tuh

DBI said...

sembilu kasih sangat....

-kEn- said...

kak gina,
Abg Aril dgn Abg DBI masih ade vacancy tu ops *larik

gina marna said...

hahaha...yer lah aril weh, ulat bulu geletis.

berita terkini, pakcik tu msh gigih *matilaa cinta warga kertu kan dbi kannn

ken jgn duk usik sgt aril tuh...dia kan tgh poser..ahaks

-kEn- said...

tu la twin kena pose lebih lame spt kate Abf DBI.....

zyrin said...

owhh...

sungguh horror!

mungkin pada kita, sesuatu biasa saja, antara rakan2, tapi orang lain, lain pula interpretasinya...

... tambahan lagi kalau memang tengah otak bercelaru ala-ala 'midlife crisis', lagilah macam-macam boleh jadinya...

kena hati-hati sikit dengan pak cik tu lepas ni...

gina marna said...

hai zyrin...yup kene amik langkah berjaga-jaga.

terpk jugak, kang x pasal2 kene serang lak dgn org umah dia. pd hal kite x dok ape2 pon. takutzzz...

趙又廷Mark said...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

徐若瑄Vivian said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛