Tuesday, April 3, 2007

Seminar

Balik jer dari Kenyir 27/3 tuh...trus pegi ke Kuala Ganu, nak berseminar plak lahh. walaupun seminar ni nampak lebih seswai untuk cikgu & cikgi tapi dah minat punye pasal & nak penuhkan kuota kursus nyer pasal...aku pegi juge larr. lagi pon bukan ke menuntut ilmu itu wajib...ehe.


anyway seminar tuh buat kat Grand Continental, KT...but kami (2 org lagi) tido or bermalam kat otel lain. namenyer Motel Desa nun di atas Bukit Pak Apil, dekat ngan RTM. ok gok la seposeng org Ganu kate...hehehe. malam pertama tuu sempat gok la aku mensumbangkan lagi suara yg dah sedia sumbang nih..nasib baik x ramai org kan kalo x malu lerr. So kami berulang-alik je ke seminar iteww...malam kedua kat situ, papa & achah datang sbb dr situ trus la kami balik kg plak. mcm tongkang pecah le jadiknyer bilik tu bile ade hero aku tu sorang..hehehe. by the way, masa di KT ade terjadi seswatu yg di luar jangkaan aku. ape ituuu....tungguuuuuuuuu.

ingat nak gak p survey klinik Dr DBI...hehehe nyamar jadik patient kan best *matilaaa undercover gitu tapi x kesampaian hajat. takperlah lenkali ahh..kang speku lak kan...sian lak ngan doc.

ini kit seminar iteww


pintu masuk Motel Desa

khusyuk berseminar


depan belakang aku...sume pakwe..hehe


kita sumbangkan suara...yeahhh..ops itu bkn aku



ok gok la design otel nih


nun sayup...Bukit Beso...kalo x silap ler


saujana mate memandang gtu


2 comments:

-kEn- said...

dulu ikut course kebudayaan kat renaisance KB back in 2003.....cakap je tp implementaion nan do kaedahnya...

gina marna said...

hehehe...nan ado yek.

akak nih seminarnye name kesantunan berbahasa...aduss kite kan ckp mane la hengat psl tatabahasa sume nih...rojaks jer. tatau la implement ke tdk pasnih