Friday, April 13, 2007

Hotel UiTM....Dungun

Sejak duk kat unit baru nii...byk pulok kene keje luor. kdg2 rs cam ok kdg2 rs cam KO jer..baru je arituh menggigihkan diri di KT, pastu buat2 gigih di Dungun plak...ahaks. anyway ape nok buat dah keje kite, lagi pon ade masyukk ok laa. tapi sblm dpt masyukk tuh kene kuar pitis sendiri dulu lar...huhuhu.
btw, di Dungun itu aku tiduran, cikcuranz *matilaaa menipu dan bekerjaan di Hotel UiTM *matilaaa alumni katakan. ok la duk cni, kirenye berbaloi gak laa...sape2 yg rs nak merantau ke Dungun bleh la duk cni. aku duk bilik superior *btol dok ahuu..hehe blurr.. rege RM120 and of kos if u r gomen officer dpt le gomen rate but as usual lar aku lupe nok bwk pas keje...x dok diskaun la for me *lupe lok tanye alumni x dok diskaun ker...hehe. anyway servis & room condition dia very good, dahle menghadap pantai...and if u checkout after 12 noon byr RM10 per hour x la mcm otel aritu *mane tatau yg cas RM30 pastu mintak deposit lg, cekik darah giler vavi la

anyway mlm tuh aku tiduran seorang jer becoz papa & kashah x temankan...dey all balik smule ke mamang. dan malam tuh aku tido dgn perut yg sakit sbb kebulur...tulah pasal siang2 mkn skit pastu mlm mcm nak diet...huhu diet taik kucing!! dipendekkan citer, after finish2 my work di sana aku pon balik kul 4.30 ptg ari kamis...papa & kashah mai jemput *matilaaa mama diva yer x adik Ken??hehe



fuhh...dasat ahh, hapdet blog ari jumaat lagi. rehat jap nih, pas dinner sambung keje bebeh...di manakah?? at my opis larrr...4 minggu derek aku keje weekend nih. minggu ke-4 maybe leh jumpe mr. fendiosman agaknyer *matilaaa sirih pulang ke gagang kaedahnyer

2 comments:

-kEn- said...

pic hotel je ke..pic papa dgn kashah nan ado ke

gina marna said...

hehehe....cumming soon *matilaaa ayat songsang