Monday, July 5, 2010

Macam-macam Hal Dalam Sebulan nii...

yeahhh...aku tau dah sebulan lebih aku tidak memberi nafkah kepada belogku ini...hahaha nafkah entri baru ler...i'm sooooo sorry. akak bz ngan mende2 lain...kalo online pun paling bz ngan FB...x dan nok take care belog...huhu very der sgt dgn FB tuuu..

nak berkomentar pasal World Cup pun x dang plus malas tahap...ermmm dot..dot..dot..huhuhu. tapi yang pasti pasukan pilihan akak tahun ini dapt masuk final..yeahhhhhhhhhhhh go Oranje go. ermm korang perasan tak persamaan antara orang Belanda dgn orang kat Ganu nii...dari segi nama laaaa. akak buat assumptions sendiri ler...keturunan Wan di Ganu dgn keturunan Van kat Belanda tu sebenornyer satu keturunan...ngehehe ok dak kajian saintifik akak niii...ahaks. abislah haku..kene sues kekgih. dulu akak sangat in love dgn France tapi semenjak prestasi yg macam hampes nyiur tuu, malas nok sokong dah....huhuhu ai rindu abg Zainudin...

part laen plak...akak dah pi exam untuk naik pangkat...hak3 mcm bagus jerrr. ntah lerr..ikut kawan2, mane tau ade rejeki kate orang. aniwei jgn risau sbb walaupun dpt naik pangkat tinggi maner pon akak tetap x berubah...tetap maintain diva monica bay gtu...muahahha. ntah ler daling...exam susah mcm nak pecah kepala haku mengarang jawapan..huhuhu mcm gelap mase depan jer rase wehhh.

ermm sebenarnye byk gak benda menarik & x menarik happeningggggggggg dlm sebulan nii...tapi malas le nak bagi ulasan, akak kan golongan artis so No Comment please. eh ader ser yg menarik akak buat, ermmm ade main game baru dlm FB...hahaha...siotttttttt...name game tuh Frontierville. seronok ah main, sampai ke ulu ati arrr sedapnyer..hihihi.

1 comment:

@jura said...

insyaallah ada rejeki dpt la naik pangkat tu..dik nk amik jgk exam tp ptk je la..naik pangkat biar dlu la..hihi