Wednesday, June 27, 2007

Dugaan

not in the mood for blogging...ntahlah 2-3 hari ni kepala mcm x betul jer. pening, berdebar, takut..haiyooo adakah sesuatu?? ops! tidak lagi..belom lagi sesuatu. sebenornye esok ader exam..yup exam tp bukan aku yg akan exam. ahaks...abih tu awatnya chek yg duk ketaq pulok. sebenornye yg nak exam tuh sumer 'anak2 didik tua' aku...bg sesiapa yg tau keje aku diorang taulah what is the meaning of 'anak didik tua' iteww..hehe. pastu arini ade sorang yg ckp x leh amik exam esok..bapak dia sakit tenat di kampung. emmhh dugaan nampaknya nii..dan selepas hari esok dugaan jugaklah bagi aku untuk semak jawapan2 exam iteww..haiyoo mak sewel kekgih. paling x best check kertas exam...matilaaa due date 3 bulan sajork. adakah sempat ku pergi cikcuranz selepas ini..kwang..kwang..kwang..sib baik ler tahun ni sekali jer aku kene handle exam ini...legaaa

***arahan baru...aku x leh check paper exam dikhuatiri bias berlaku..ahaks..ahaks..sian la 'anak2 murid tuaku'. akak just boleh doakan uols semua berjaya..aminn

2 comments:

goboklama said...

exam? mmg.le ketar lutut dgn ckgu2nya skali kn? yelah,kalau anak didik x dpt skor bagus,ckgu pula diandaikn x pndai ngajor,ada ke patut? qisst pun ada anak didik tua,mak aiiii...ngajor mrk.lebih susah drp.ngajor budak2 tau!

gina marna said...

yelahh kann...hmm. 'anak2 murid' G ni ade yg dah nak pencen pun..itulah kene byk reverse psichology org kate..hehe. kdg2 rs tercabar jugak tp nak wat camne dah tugas kite..redha adenye