Wednesday, June 24, 2015

Marhaban Ya Ramadan

Selamat datang Ramadan & selamat datang my red amaryllis... 4 years menunggu dia berbunga, alhamdulillah dh kluar hasil. Sampai dah lupa berapa kali pindah dr tanah ke pasu..pasu ke tanah..last pindah dlm pasu kecik sbb nk eksperimen dia nak berbunga atau tak :) hehehe.

Sebenarnya 2 benih yang aku beli masa di tamu Kota Kinabalu tahun 2011 dulu. yang satu itu blom berbunga lg..nampaknya nak kene eksperimen mcm ni jugak kot. hopefully bunganya lain warna :)

 si merah yg menawan hati


dah togel br nk berbunga :)

2 comments:

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

av女優 said...

中租汽車超低利率0800772999
車貸網站
汽車貸款超低利
個人徵信線上查詢
私房錢好車貸
銀行汽車貸款
車種不限保證好借‎
汽車貸款中增貸
銀行汽車貸款利率比較