Tuesday, August 23, 2011

Ramadhan tersibuk semenjak bekerja

dalam proses sisih


yes...Ramadhan 2011 adalah yg tersibuk semenjak akak bekerja full time..tahun lepas ade gak masa berpoya-poya di tengah hari ke bandar Taxes..tahun ni x sempat lah. bz with 5S & ntahlah...mcm2 ader. anyway yang paling best sebab pagi2 kul 8.30 ade sesi tadarus...ermm rasanya nak promote dah terlewat dah..hehe lagi x berapa hari nak cuti dah.

Nape 5S?? huhuhu akak x reti nak jawab dik tapi yang pentingnyer dalam pekeliling dah ader sebut pejabat2 Kerajaan mesti amalkan 5S..bukan untuk sijil semata-mata uols itu x ikhlas..ahakz i smell ikan di sini...opssss.

Dahlah...tengah sakit perut nii. memulas-mulas rasanye mcm nk kuar air ketuban jek...huhuhu veryder hyperbola. cauu

3 comments:

BB.B.Com said...

wah! dah start blog semula! rindu akak

gina marna said...

yeahhh i'm back :)

~aSHa~ said...

ehehehe tu la pasal....kalo la tak sibuk...byk dah sy amik cuti...sbb memikirkan nak cuti lama...gagah diri sisihkan semua sekali...dulik dah...ahahahah terangkan bilik sy