Monday, April 19, 2010

di malam yang sepi

malam yang sepi...pi...pi..pak mat jual topi...pi..pi...ahaks please3 kamu jangan menyampah kat aku yang tgh melayan tenet nan ado kat umah. setelah sekian lame pc aku ni masuk klinik x bertauliah...opssssssss...akhirnye kembali sihat. selama ni duk pakai line opis jer...apehal ko nii...ape nak jadi laa...ish3 igt integriti sket woii....hehehe igt ler tp nak pakai jugok..ahaks.


sesambil menunggu flash player didonlod...ermm bese laa kan peladang tegar cam aku nih. hehehe ape lagi...bercucuks tanam dlm FV ler. org lain giler pitih aku giler FV. tgh nak siapkan barn anok2 kudo & lembu lapulokk...oklah tuu kan drpd giler kuaser...opssssssss lagii. kemalasan tahap cipan dah beransur pulih yer tuan-tuan dan puan-puan...insyaallah blog yg tiada penaja ini akan kembali merry yah seperti dulu...cauu bebeh...eh sebelum tuu, sama-samalah kita sedekahkan al-fatihah buat mereka yang telah tiada termasuklah yang paling comel, Achik Spin...aminnn.

5 comments:

~aSHa~ said...

kira rajin la jugak ni..rajin berkebun

gina marna said...

asha ~ hahaha...rajin la sgt..kan entri u psl leh buat 5 benda dlm satu ms tuh...emmm kire tahap rajin la nih

Leeza Rule said...

ahaks...~~ malas tahap cipan kelas atasan...

OnE HeArT..OnE LoVE.. said...

ske gak maen farmville!!!=D

be a positive thinker!!! said...

nice blog...

visit me @
http://yusri-outsider.blogspot.com
http://www.fk-unhas.co.cc