Thursday, January 14, 2010

mAlang tak bErbau...huhu

tgklah lebam di daguku yg triple ini



maring ade perlawanan persahabatan futbol & netbol set2 opis aku vs budok2 induksi. aku of cos le main netbol walaupon cam haram zadeyyy je x reti...huhuhu. aku bab berebut-rebut bola dgn org ni x reti lerrr & x kuase sebenornye.
anyway...oleh kerana akak seorang fasi yg bertanggungjawab lagi gile kuase maka akak pon join ler same main netbol...huhuhu akibatnyerrrrrrr oleh kerana ketereran yg teramat sgt akak telah terhantuk, dihantuk or menghantukkan dagu ke kepala sorang budak nih...huhu budak tua. ape lagi..terduduk sakit wooo, tang tu gak mengalir aimata laksana ujan hahahah sgt la x malu cam budak tecit jer bile di pikir-pikirkan smula. ish3 agak2 ape la budak2 tu pikir yek...hehe mesti dorang cakap fasi ni cembeng...hoho maluuuuuuu. tapi oleh kerana kesakitan terlampau tu ilang dah segala malu..
pagi ni, dgr citernye budak tu x leh masuk kelas...pening paler, dah bincut dah paler dia..huhu power sgt la akak punye dagu ekk..perghh. tapi yg sedihnyer smlm balik bukan org tu nak pujuk tp kene marah lagi ade...huhuhu dah le x leh kunyah nasik, kene mkn bubur je smlm. rsnye abih kusus induksi 9 hari ni mau kurus akak jadinyer....huwaaaaaaaa

2 comments:

@juera said...

malang mmg x berbau..x pe sabor2..bykkn bersabor..

gina marna said...

saborrrrrrrrrrrr doh nii...:)